Onze zaken

Café de Tempelier

Een van de oudste en onveranderde kroegen van Nijmegen, waar de stad door gast en personeel wordt gedragen. De Tempelier is een kroeg “die excelleert in kroeg zijn” en waar altijd iemand zit.

Café Faber

Zoals Bløf het mooi omschreef ‘de allermooiste straathoek, ruikt naar koffie en naar bier’. Voor ons is Faber de mooiste straathoek van Nijmegen, waar zowel vaste als nieuwe gasten terecht kunnen voor een goed glas wijn of mooi getapt (speciaal)bier.

Fresca

In de zomer geniet je bij Fresca op het zonnige terras van een romige cappuccino in de ochtend, een ontbijt of een heerlijk zelfgebakken stuk taart. In de winter is het binnen knus, hoor je de koffiemolen ratelen en ruik je de lekkerste geuren die uit onze keuken komen!

Toon

Bij Toon kun je overdag al terecht voor een heerlijke lunch met perfect bereide koffies of natuurlijk een goed glas wijn. Tegen de avond schuif je er aan voor de borrel of een uitgebreid diner én natuurlijk voor onze eigenzinnige cocktails.

The Lobby

The Lobby is een plek in Nijmegen voor een goed ontbijt, een zakelijke meeting of een gezonde, maar bovenal heerlijke, lunch. Zoek een plek in een van de comfortabele stoelen, kom studeren in onze kelder of boek een privéruimte voor jouw bedrijf.

Loek

Dit is Loek, Loek op de hoek! Your daytime drinking spot. Een eet-bar voor iedereen; laagdrempelig maar verrassend. We serveren eenvoudige lunchgerechten boordevol smaak, waarin seizoensproducten centraal staan.

Selbachs

Selbach zorgt voor levendigheid in de gezelligste winkelstraat van Nijmegen, de Lange Hezelstraat. Overdag geniet je met een kop koffie van het winkelend publiek in de oudste winkelstraat van Nijmegen. Daarna loopt de lunch naadloos over in de borrel met een goed glas wijn of bier.

Brouwerij Florijn

Dit pand was ooit van de hoge heren van de Nederlandsche bank, nu is het van ons allemaal. In het verleden lagen er bergen geld en goud in de kluis. Nu ligt er ons gerst en tarwe achter slot en grendel. Wees welkom en geniet van de Nijmeegse bieren van Florijn.

Bier is ons kapitaal.