Groepen

Bij onze zaken is er van alles mogelijk voor groepen. Hierbij kun je denken aan een vergadering, een bedrijfsborrel, een feest ter ere van je verjaardag of een privédiner voor jou en je familie. Met acht horecabedrijven kunnen wij een passend voorstel op maat doen voor iedere gelegenheid, in een zaak die bij jou past.

Vergadering

Voor zakelijke bijeenkomsten bieden wij diverse afgesloten ruimtes waar u in alle rust kunt vergaderen. Onze faciliteiten zijn ontworpen om uw vergadering vlekkeloos te ondersteunen, met voorzieningen zoals een whiteboard en een beamer. Daarnaast kunnen wij natuurlijk zorgen voor lekkere koffies, verfrissende drankjes en/of een lunch!

High tea

Een high tea is een complete middag uit. Ga zitten, relax en proef de lekkernijen die we voor je gaan maken! Heb je een allergie of intolerantie, ben je zwanger (!) of vind je het lastig om alles te eten? Wij doen er alles aan om ook jóu te laten genieten van onze high tea!

Borrel & Feest

Of het gaat nou gaat om een afstudeerborrel, kerstfeest of verjaardag, ons is niets te gek. Binnen de Fabergroep hebben wij verschillende ruimtes van 20 tot 150 personen. Hierdoor kunnen wij een passend voorstel doen voor elke gelegenheid.

Proeverij

Bij de Fabergroep bieden we verschillende smaakvolle proeverijen aan! Of je nou op zoek bent naar een verfijnde high cocktail, een craftbeer proeverij bij Brouwerij Florijn of een bitterbal-tasting (just kidding), wij bieden een scala aan leuke opties!

Private dining

Heerlijk dineren in een horecazaak, maar wel met de rust en intimiteit van thuis. Ben je met een klein gezelschap of juist met de hele familie? Is het voor je verjaardag of een kerstdiner? Niks is ons te gek!

Zelf een leuk idee?

En staat dit idee niet hierboven? Dat is natuurlijk geen probleem! Stuur ons een bericht met jouw wensen, we denken graag met je mee!